18 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Enica Nikolina Tomljanović ima novi singl Što je bilo, bilo je

Više od autora

- vl promo-m_nikolina-tomljanovic_sto-je-bilo-bilo-je_ST

Nakon što je mjesecima bila na nacionalnoj top listi u duetu ‘Bit će sve u redu’ sa Sandrom Bastiančićem iz En Facea, Nikolina Tomljanović je prije nekoliko dana predstavila novu pjesmu ‘Što je bilo, bilo je’!

Riječ je o pjesmi za koju je glazbu napisala Mia Dimšić, mlada osječka kantautorica, dok je stihove napisala Uršula Tolj, voditeljica, novinarka i spisateljica. Aranžman su složili Matej Zec i Darko Terlević.

‘Ponekad nas u vezi drže lijepi trenutci koje smo proživjeli s partnerom, ali ako je povijest sve što imamo, tada treba biti hrabar i shvatiti da veza nema ni sadašnjost ni budućnost – da je zapela između sreće i očaja. Kada to priznamo sebi, jedino što možemo jest otići bez gorčine, pamtiti sretne godine, a njemu, sebi i svijetu reći – što je bilo, bilo je. ‘ – pjesmu je pojasnila Nikolina Tomljanović, koja izvan svog matičnog benda E.N.I. i dalje ostaje vjerna svojem country pop izričaju.

Novi će singl zasigurno osvojiti slušatelje svojim radiofoničnim refrenom. ‘Što je bilo, bilo je’ moderna je pop balada snažnih pjesničkih slika o otuđenju dvoje ljudi koje je nekad vezala ljubav.

Nikolina će sa svojom nenadmašnom interpretacijom zasjati 27. siječnja na Zagrebačkom festivalu.

NIKOLINA TOMLJANOVIĆ: ŠTO JE BILO, BILO JE [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno