EoT – Bye, bye (2016.)

0
1259

mst_eot_bye-bye_2016_coverNakon pjesama ‘Balkanska fiskultura’ i ‘U čemu je bit?’ mladi karlovački alter bend EoT predstavlja novi singl i videospot ‘Bye, bye’. Riječ je o žestokoj ljubavnoj groove baladi u kojoj se svatko može prepoznati. Predstavlja vječni konflikt u odnosima između dvoje ljudi, koji se odigrava sve dok jedna od tih osoba ne smogne snage kako bi završila njihovu priču.

Glazbeni producent je Marko Matijević Sekul, autor glazbe i teksta Boris Kolarić, aranžmane su napravili Marko Matijević Sekul i EoT, a dizajn naslovnice je djelo Gorana Glavača.
Za singl ‘Bye bye’ je u režiji Tvrtka Barišića snimljen i dinamičan videospot koji pršti energijom i mladenačkim zanosom.

Već sad se može reći da je iza EoT-a iznimno uspješno razdoblje, u kojem su pobijedili na čak pet festivala (Rat bendova, O’Rock fest, internacionalno natjecanje Šengenfesta Glas mladih u Sloveniji,  Mack Production i gitarijada Croatia Bike Weeka), a kulminacija uspješne godine tek slijedi jer će EoT u rujnu objaviti dugoočekivani debitantski album ‘Defibrilacija’, a očekuje ih i nastup na festivalu Velika rock eksplozija #9 (KSET, 29.09.).

Glazba koju izvodi EoT inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća, a  EoT  nastupa u sastavu Maja Kolarić (vokal, bas gitara), Boris Kolarić (gitara, vokal) i Goran Glavač (vokal, bubnjevi).

Izdavač: Spona, 2016.

EoT: BYE, BYE [2016]