21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

EoT potpisali za Menart i predstavili svoj novi singl Nažalost u pravu!

Više od autora

- vl promo-


‘Na kraju dana uvijek shvatimo kako sami sebe moramo potapšati po leđima i gurati dalje kroz borbu koju zovemo život. Ovaj svijet nije fer, ali je nažalost u pravu.’

Karlovački alter punk rock metal bend EoT već su niz godina na hrvatskoj glazbenoj sceni, a iza sebe imaju mnogobrojne nastupe diljem regije. Njihov debitantski album ‘Defibrilacija’ zaradio je ovacije publike, ali i glazbenih kritičara diljem regije.

U postavi Maja Kolarić (vokal / bass gitara), Boris Kolarić (gitara / vokal) i Goran Glavač (bubnjevi / vokal) predstavljaju svoj prvi singl izdan za diskografsku kuću Menart pod pod nazivom Nažalost u pravu.

‘Kroz projekciju sebe kao ‘ptice slomljenih krila’ nastale prije 15 godina u glavi jednog tinejdžera, pjesma ‘Nažalost u pravu’ je svojevrsni svevremenski podsjetnik na borbu u kojoj se najviše borimo protiv samih sebe, znajući da razočaranjima koja dolaze iz svijeta oko nas nema kraja. Na kraju dana uvijek shvatimo kako sami sebe moramo potapšati po leđima i gurati dalje kroz borbu koju zovemo život. Ovaj svijet nije fer, ali je nažalost u pravu.’– izjavili su članovi grupe EoT.

Spot za pjesmu ‘Nažalost u pravu’ sniman je u Gradskom kazalištu Zorin dom Karlovac pod redateljskom palicom Marina Kuharića, dok glazbu i tekst potpisuje Boris Kolarić.

Na mnogobrojnim festivalima, stage su dijelili s Cold Snapom, Vatrom, Manntrom, Zabranjenim pušenjem, Siddhartom, Elvisom Jacksonom, Guano Apesom, Asian Dub Foundationom i mnogim drugima. Glazba koju izvodi EoT, kako sami navode, inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno