Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje u vezi teškog ubojstva 56-godišnjakinje u Šarengradu.

Naime, u četvrtak 29. travnja oko 19 sati u Šarengradu, u ulici Žrtava domovinskog rata, na terasi obiteljske kuće ubijena je 56-godišnjakinja. Policija je opsežnim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su 27-godišnjak i 34-godišnjak, obojica iz Šarengrada, osumnjičeni da su svojim djelovanjem uzročili smrtnu posljedicu 56-godišnjakinje.


Nadalje je utvrđeno kako su obojica nakon što su počinili teško ubojstvo pobjegli s mjesta događaja. Obojica su pronađeni i privedeni u policijsku postaju, a dosljednim mjerama i radnjama odmah su pronađeni i predmeti povezani s počinjenim ubojstvom. U petak, 30. travnja 2021. godine policija je nakon podnesene kaznene prijave, predala 27-godišnjaka i 34-godišnjaka policijskom pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske. Slijedom daljnjeg postupanja Županijski sud u Vukovaru je danas 1. svibnja 2021. godine odredio istražni zatvor za oba osumnjičenika, navodi se u netom pristiglom policijskom izvješću.