4 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

ETHER novim singlom i spotom “Tu sve novo počinje” priprema teren za prvi samostalni album

Više od autora

- vl promo-

Novom pjesmom “Tu sve novo počinje” pjevačica ETHER najavljuje konceptualni album “Bitke na makovim poljima”, a predstavila je i impresivan spot za istoimenu pjesmu. Nikol Ćaćić svakim novim singlom ostavi bez teksta svoju brojnu publiku, a najnoviju pjesmu sama je opisala.

“Stvaranje ove pjesme bilo je izuzetno katarzično iskustvo. Poput nekog ljubavnog pisma koje sam pisala sama sebi. I danas kad ju poslušam, kao da čujem skrivene poruke koje sam si pripremila za budućnost. Svakoga puta je novo iskustvo, nova poruka. Ta snažna osoba, koja želim biti, skriva se u toj pjesmi. Možda već i jesam ona. Iako idemo ovim putem ruku pod ruku, mislim da joj se još  nisam potpuno predala. Ali vjerujem joj. I ona nas vodi”, istaknula je Nikol.

Nikol potpisuje tekst pjesme, dok je na glazbi radila s Lukom Vidovićem, koji potpisuje produkciju, mix i master. Benjamin Strike potpisuje režiju spota, Luka Vidović montažu, a Hana Tušek bila je zadužena za šminku.U spotu se pojavljuju pjevačičine sestrične iz Tuzle, Daina i Reina Anić, koje se nalaze na vrhu ljestvice europskog kung fu-a te se bave uglavnom glumom.

ETHER je samostalni projekt pjevačice Nikol, koja je prva glazbena iskustva na pozornici stekla s tek 12 godina. Svoje prve pjesme na engleskom jeziku piše i sklada s 15 godina, a par godina kasnije zajedno s Lukom Šipetićem i Vedranom Grubićem pokreće hvaljeni projekt NLV.

Njezin prvi samostalni album izlazi 17. listopada pod etiketom Basic & Rough, a pjesmu “Tu sve novo počinje” poslušajte na svim digitalnim servisima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno