Foto: Močvara press
Danas u utorak 22. rujna, na terasi Začarane Močvare nastupit će Dunja Knebl. Vrata kluba se otvaraju u 20:00 sati a koncert započinje 30 minuta poslije. Cijena ulaza je besplatna no s obzirom da je riječ o događaju sjedećeg tipa a broj ulaznica ograničen rezervirajte svoju ulaznicu na stranicama kluba.
DUNJA KNEBL (Zagreb)
Na redu je ponovo Dunjina etno večer s prijateljima i za prijatelje, ali i s gostima iznenađenja. Dunja će vas voditi kroz večer, a pjevat će i svirati ne samo ona, nego brojni drugi, i to u raznim kombinacijama. Osim posebnih gostiju, svi koji dođu mogu sudjelovati u programu s ponekom tradicijskom pjesmom, ne samo iz Hrvatske, a dobrodošli su i kantautori.
Dunja kaže: “Naravno, pjevat ćemo i zajedno pjesmu koju ćemo naučiti tijekom večeri. To je najljepše od svega: kad se ljudi druže i pjevaju skupa. Bit će i mini-izložba mojih etno-torbica i etno-maskica,(!), a i moji albumi će se moći kupiti po povoljnoj cijeni.”
Možete čuti pjesmu po svojem izboru, družiti se, ili samo slušati i uživati u ugodnom ambijentu Močvarine ljetne terase. Dođite, poslušajte zanimljive nastupe Dunje i gostiju, sami zasvirajte i zapjevajte; budite dio začaranog etno druženja!
Začarana Močvara je projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.