29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. travnja 2024.

Fantastičan combo berlinskih The Ocean i filadelfijske Rosette u Močvari

Više od autora

- vl promo-

Fantastičan combo berlinskih The Ocean i filadelfijske Rosette stiže u klub Močvara 17. studenog.

Berlinski The Ocean, još znani i kao The Ocean Collective, spadaju u red najutjecajnijih i najuglednijih europskih progressive/sludge metal bendova. Grupa skupljena 2000. godine oko gitarista Robina Stapsa izuzetno je diskografski aktivna s više od desetak dužih i kraćih izdanja od kojih će ono najnovije, split EP “The Quiet Observer” s japanskim Monom, biti objavljeno 23. listopada.

ROSETTA, 2005. / Photo: L.A.A. press

Glasna i nemilosrdna filadelfijska Rosetta u svojoj glazbi spaja post-hardcore, drone i shoegaze navodeći kao glavne uzore Neurosis, Isis i My Bloody Valentine. Glazbu sa svojih šest studijskih albuma, par EP-jeva i split izdanja bend naziva “metalom za astronaute” jer su osobno svi jako zainteresirani za astronimiju i svemirska putovanja.


Ulaznice će se u prodaji naći od 17. rujna po cijeni od 90 kn u pretprodaji te 110 kn na sam dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno