Foto: Začarana Močvara press
Nakon prvog uspješnog Začarana Močvara FB Live Sessionsa, iz tri grada (s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ), druženja su nastavljena s J.R. Augustom i Billie Joan, Stray Doggom i Denisom Katancem, Kraljem Čačka i Ninom Bajsić, Anom Ćurčin i Sarom Renar te zadnjim sessionom na kojem su nastupili Zvonka Obajdin i Milan Glavaški. I slijedećih tjedana Zaćarana Močvara će nastaviti s organizacijom svirki u sklopu kojih će nastupiti neki i neke od najzanimljivijih kantautora i kantautorica iz regije.
Ovaj tjedan je rezerviran za Igora Božanića iz Banja Luke koji je već par puta bio gost Močvare, nastupao je pod imenom Sir Croissant, i tada nam otkrio dirljive pjesme iz svoje pjesmarice, a imat ćemo priliku čuti i kantautorskog kralja loopa, koji je također oduševio u Močvari, neponovljivog Dinu Saurića! Budite uz stranicu Začarane Močvare točno u 21:00!
Ukoliko želite podržati ovaj događaj možete uplatiti donaciju prije ili nakon koncerta. Hvala što pomažete da ne presuši vaša i naša Močvara!

Igor Božanić je banjalučki kantautor koji se muzikom bavi od 2016. godine. O njegovoj glazbi netko je jednom napisao: “Jednostavnošću, ogoljenim srcem, nježnom gitarom, šaputavim vokalom njegove pjesme na maternjem i engleskom jeziku klize po podsvijesti kao da su oduvijek tu bile” i pogodio u srž.

Pod imenom Sir Croissant je samostalno objavio tri mini albuma i nastupao na festivalima u regiji, među kojima su MENT, Indirekt i Začarana Močvara. Trenutno priprema album na maternjem jeziku.


Dino Saurić je zagrebački kantautor koji se prvi put publici predstavlja prošle godine u programu Začarane Močvare u sklopu kulturne razmjene “Subotica Express”, a zatim u zagrebačkom KSET-u.
Njegovo glazbeno stvaralaštvo objedinjuje više različitih stilova pa od njega možete očekivati fuziju glazbenih izričaja –minimalizam uz intimnu akustiku, ritmičnost uz loopove i midi controler te primjese psihodelije koju kombinira uz svoj snažan vokal. Svoju inspiraciju nalazi u melankoličnim blues melodijama, ali i u reggae ritmovima koje pomoću loopera vješto uklapa u svoju autorsku priču.
Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja. Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.