23 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Filip Nikolić ukupni pobjednik Croatia kupa za jednoprege

Više od autora

- vl promo-


U subotu 2. srpnja održano je finale Croatia kupa za jednoprege i dvoprege u Ergeli Đakovo, a natjecanje je održano u sklopu Đakovačkih vezova. Konjički klub Maestoso iz Vinkovaca standardno je nastupio na natjecanju te je ostvario odlične rezultate.

Natjecanja Croatia kupa održana su u Vinkovcima, Ruščici, Novoj Gradišci te posljednje kolo upravo u Đakovu, a Filip Nikolić iz KK Maestoso Vinkovci skupio je najviše bodova u ta 4 kola te je tako postao ukupni pobjednik natjecanja Croatia kupa za jednoprege u 2022. godini. Ovaj fantastični rezultat i uspjeh plod je dobre pripremljenosti konja i vozača, ali i konzistentnosti nastupa na službenim natjecanjima u Hrvatskoj. Filipov brat, Ivan Nikolić, koji također nastupa u Maestosu, također je imao izvrsne nastupe u Đakovu. Tako je ovaj natjecatelj odnio pobjedu i na finalnom kolu Croatia kupa i na Kupu Ergele Đakovo koji se održao u nedjelju 3. srpnja. Osim spomenutog dvojca, na ovom turniru boje Konjičkog kluba Maestoso branili su još i Ilija Blažević, Stjepan Drmić te Danko Drobnjak, koji je osvojio 5. mjesto u nedjelju.

Nakon odličnih nastupa i rezultata, sada slijede godišnji odmori kako bi vozači vinkovačkog kluba napunili baterije te se još bolje pripremili i izborili što bolje plasmane na 2. kolu Prvenstva Hrvatske koje će se održati u Feričancima od 1. do 4. rujna ove godine, a nakon toga će biti proglašeni i prvaci Hrvatske u vožnji jednoprega i dvoprega.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno