29 C
Vinkovci
Srijeda, 10. kolovoza 2022.

Film “Divljaci” danas napada kino dvorane diljem Europe!

Više od autora

- vl promo-


Dugometražni igrani prvijenac redatelja Darija Lonjaka “Divljaci” u hrvatska kina stiže danas 2. lipnja, a istoga dana počinje i kinodistribucija u Srbiji. Osim toga, film će se moći pogledati u kinodvoranama diljem Europe, što uključuje čak šest zemalja, uključujući Austriju, Švicarsku, Njemačku i Crnu Goru. U Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, “Divljaci” će se prikazivati u čak 40 gradova.

“Divljaci” su priča o navijačima hrvatske nogometne reprezentacije koji odluče gledati Hrvatsku u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi, ali nemaju novaca za put. Odluče se na pljačku, ali kada plan pođe po krivu, prisiljeni su pobjeći od policije preko granice u BiH, u čijim šumama nailaze na skriveni teroristički kamp. Tu počinje avantura prepuna akcije, smijeha, napetosti i neočekivanih obrata.

DIVLJACI, 2022 | foto: Mirko Pivčević

Film je producirao Jozo Patljak (Alka Film), scenarij supotpisuju Velimir Grgić, Dario Lonjak i Ivo Balenović, a uloge nose Alen Liverić, Branko Janković, Borko Perić, Dejan Aćimović, Slavko Sobin i mnogi drugi.

Distributer filma je Alka Film, a kroz sve faze financijski ga je podržao Hrvatski audiovizualni centar. (izor: HAVC)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno