U Vukovaru je, jučer 18. studenog, zabilježen verbalni i fizički sukob između 39-godišnjaka i 57-godišnjaka u ugostiteljskom objektu na Trpinjskoj cesti.

Mlađi sudionik najprije je verbalno omalovažavao starijeg sudionika ovog sukoba zbog čega je 57-godišnjak rukama zadao dva udarca u lice 39-godišnjaka. Ispitivanjem alkoholiziranosti policijski službenici utvrdili su kako je 39-godišnjak bio pod utjecajem alkohola (1,57 g/kg). Ostali prisutni gosti razdvojili su sukobljene i 39-godišnjak je prevezen u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje mu je ukazana liječnička pomoć i utvrđena teža tjelesna ozljeda. Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Tijekom 18. studenog na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće od čega je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lakše ozlijeđena (Ivankovo), a u ostale dvije nastala je samo materijalna šteta (Vukovar, Tovarnik).

Tijekom prethodna 24 sata na području iste Policijske uprave utvrđeno je jedno kršenje mjere samoizolacije o čemu je izviješten Državni inspektorat.

Policija nastavlja provoditi pojačani nadzor sudionika u prometu prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.