7 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. ožujka 2024.

Florette je prvi singl Jana Kinčla i Regisa Kattiea

Više od autora

- vl promo-

Nakon niza godina rada na vlastitoj produkciji zagrebački techno i house DJ i promotor Jan Kinčl našao je svoju srodnu glazbenu dušu u francuskom jazz klavijaturistu s hrvatskim prebivalištem – Regisu Kattieu. Regis i Jan su nam za Valentinovo 14.2.2018. pripremili ‘Florette Versions’, jazz/deep house singl koji najavljuje skorašnje izdanje, album ‘In Plain Sight’ koji će ovog proljeća izaći za PDV.

Osim navedenog dvojca na pjesmi je sudjelovao basist Luka Veselinović, remix je isporučio Andrej Lasić LaSeech, a dub verziju zajedno s Janom pripremio je Matija Duić. Mix singla je napravio Igor Fabris u Avid Studiu, na magnetsku traku je snimao Ilija Rudman u True Colours Studiu, a mastering je napravio Petar Dundov u Neumatik Studiu. Za vizualni identitet zaslužna je Negra Nigoević.


In Plain Sight podržavaju: Laurent Garnier (Francuska), Alex Barck – Jazzanova (Berlin, Njemačka), Volcov (Italija), Lefto (Belgija), Trinidadian Deep (Velika Britanija), Gari Romalis (Detroit, SAD), Ilija Rudman (Hrvatska), Mark Grusane (Chicago, SAD), K-Alexi Shelby (Chicago, SAD), Marieu – The Analogue Cops (Italija), Scott Grooves (Detroit, SAD), Humandrone (Tokyo, Japan), Cromie (Los Angeles, SAD), Deepbreath (Švicarska), Ernesto Albacete (Španjolska) i Ante Matas – Cuisine Dub (Split, Hrvatska)

FLORETTE [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno