33 C
Vinkovci
Petak, 1. srpnja 2022.

Fotografiju Vukovarca Darka Kešnjera podijelio i službeni profil Italije te Victoria Beckham

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Prošle godine vukovarski fotograf Darko Kešnjer uslikao je fotografiju žutog polja i plavog neba koja je ovih dana postali pravi viralni hit. Boje polja i neba podsjećaju na ukrajinsku zastavu i društvenim mrežama diljem svijeta ova se fotografija dijeli u znak podrške ratom pogođenom ukrajinskom narodu.

„Fotografija je nastala prije godinu dana nedaleko od Vukovara na jednom polju uljane repice. Kako sam fotograf, uvijek opremu imam kod sebe i bilježim ono što mi se sviđa. Tako je i nastala ova fotografija. Kako ju imam u arhivi, tako sam ju i objavio na svom Instagram profilu prije desetak dana kao znak podrške Ukrajini i njenom narodu u ovim teškim ratnim vremenima”, rekao je Vukovarac Darko Kešnjer.

Fotografija je podijeljena tisućama puta, a uspjela je dosegnuti i preko milijun pregleda.

“Ne tako davno i mi kao narod smo doživjeli našu tragediju te suosjećamo s Ukrajinom i znamo kroz što prolaze. Budimo ujedinjeni u solidarnosti i molitvi za Ukrajinu”, napisao je Darko uz fotografiju.

Raširila se fotografija društvenim mrežama u cijelom svijetu, objavljena je i na službenom Instagram profilu Italije, a isto tako na mnogim privatnim profilima diljem svijeta i Hrvatske. Jučer ju je podijelila i poznata Victoria Beckham koju na Instagramu prati nešto manje od 30 milijuna ljudi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno