25 C
Vinkovci
Četvrtak, 26. svibnja 2022.

Frenkie, Kontra i Indigo izbacili singl Karma

Više od autora

- vl promo-
m_frenkie-kontra-indigo_karma_singl_ST

Frenkie, Kontra i Indigo su prije nekoliko dana objavili prvi singl i videospot sa zajedničkog albuma ‘Putanja’. ‘Karma’ označava početak promocije koja će publici lagano predstaviti njihov dugoočekivani i najavljivani projekt.

Videospot za ‘Karmu’ je, kao i cijeli album, nastao u njemačkoj prijestolnici gdje su Frenkie, Kontra i Indigo snimali zajednički materijal. Režiju i montažu videospota potpisuje Mario Ilić, a kadrovi su snimljeni na ulicama kultnog berlinksog kvarta Kreuzberg.

‘Od našeg boravka u Berlinu je prošlo skoro tri mjeseca i konačno ćemo publici predstaviti šta smo tamo snimili. ‘Putanja’ je po našem mišljenju jako kvalitetan album, a singl ‘Karma’ je samo uvod. Iako je prvi singl klasična hip hop tema, ostatak albuma je jako šaren. Ima dosta humora, društvenih tema pa čak i ljubavnih. Nas trojica smo jako bliski prijatelji i kroz višegodišnje suradnje smo stvorili određenu kemiju. Vjerujem da će to slušatelji osjetiti. Rad u savršenim uvjetima berlinskog Red Bull studija je bio kao mali san, i mogu reći da smo uživali. Ovo je prvi put da radimo zajednički album i prvi put da smo odlučili zaključati se u studio i sve snimiti za manje od deset dana. Mnoge teme i pjesme smo naravno započeli ranije, no cijeli album je snimljen, miksan i masteriran za tih par dana u Berlinu. I sami smo se iznenadili koliki smo profesionalci’ izjavili su kroz smijeh Frenkie, Kontra i njihov producent Indigo.

Kompletnu produkciju na albumu potpisuje Indigo dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Treba napomenuti da su za naslovnicu albuma zaduženi fotograf Mario Ilić i poznati grafički dizajner Adopekid. Kao što se s prvim informacijama može zaključiti, Frenkie, Kontra i Indigo su oko svog albuma okupili odličnu ekipu, a prvi singl ‘Karma’ potvrđuje da se radi o zanimljivom projektu.

Frenkie, Kontra i Indigo ‘Putanju’ izdaju u suradnji s hrvatskom, odnosno svjetskom diskografskom kućom Universal Music . ‘Putanja’ će za digitalne prednarudžbe biti dostupna od 15. srpnja 2016., a sam datum izlaska albuma je 9. rujna 2016. Singl ‘Karma’ će na svim digitalnim servisima (Deezer, Google Play, iTunes, Spotify…) također biti dostupan od 15. srpnja 2016.

VIDEO: KARMA (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno