Još jedan primjer prave rap glazbe stiže u obliku pjesme “Naša noć”, iza koje stoje Frenkie, Kontra, Indigo. Prije nego se u potpunosti upoznamo s njihovim novim studijskim albumom “20/20”, imamo priliku poslušati novu pjesmu “Naša noć”, koja je hrvatskoj publici dostupna u radijskom eteru i digitalnim platformama.
“Naša noć” praćena je spotom koji je nastao u večernjoj atmosferi Los Angelesa te Las Vegasa i pod svim njihovim fascinantnim svjetlima. Kako ističu Frenkie, Kontra, Indigo, osim takvog vizualnog utjecaja, snimanje u Americi predstavljalo je upotpunjen glazbeni doživljaj i novi pristup stvaranju glazbe.
“Jedno novo iskustvo u epicentru glazbe kojom se bavimo veći dio života. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, što smo primijenili na glazbu u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu. Željeli smo da ovo bude spoj naših tekstova, našeg slenga i jezika s američkim zvukom koji danas diktira i svjetske standarde. Mislimo da smo to i postigli.”
Najavljeni album “20/20” bit će predstavljen 20. prosinca, a već sada su dostupne digitalne prednarudžbe. Uvod u album Frenkie, Kontra, Indigo napravili su singlom “Mosh pit”, kojim su također otkrili dio onog što nas očekuje krajem ove godine. Ako pitamo njih, odgovor je: “Do sada sigurno naš najžešći album”!
Prednarudžba albuma „20/20“ dostupna je na linku.