13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Frenkie, Kontra, Indigo: Objavljen novi singl i videospot ‘Bio sam tu’!

Više od autora

- vl promo-m_frenkie-contra-indigo_bio-sam-tu_single_ST_SI

‘Bio sam tu’ novi je singl i videospot s nadolazećeg albuma ‘Putanja’ Frenkija, Kontre i Indiga, a premijerno je prikazan na MTV Adria, u ponedjeljak 22.8.2016. u 20 sati! Od petka, 26. kolovoza dostupan je i na digitalnim glazbenim platformama! Videospot ‘Bio sam tu’ je sniman u Berlinu, u režiji Marija Ilića.

‘Bio sam tu je moj lični osvrt na put kroz muziku i želju za istinskom promjenom. Također, moje sazrijevanje i spoznaja da se čovjek na kraju okrene onim najbitnijim ljudima u životu, a to je porodica’ – rekao je Frenkie, a Kontra se nadovezuje: ‘U našoj zemlji je vrlo teško napraviti nešto od sebe i osjećati se ostvarenim. Depresija je postala dio nacionalnog identiteta, počela je važiti ona ‘što si gori, to si bolji’, oteti su ljudima snovi. O tome je ova pjesma.’

Album ‘Putanja’ službeno izlazi 9. rujna 2016. za Universal Music, a do sad je najavljen videospotovima i singlovima ‘Karma’, koji je nedugo po objavi osvojio #1 poziciju MTV-jeve top liste Domaćica, i ‘bratmoi’ ft. Shtuka, a fanovima je dostupan i audiovizualni mix ‘Putanja Mix Tape – DJ Soul Mix’ – koje možete provjeriti i na njihovom VEVO kanalu.

‘Od našeg boravka u Berlinu je prošlo skoro tri mjeseca i konačno ćemo publici predstaviti šta smo tamo snimili. ‘Putanja’ je po našem mišljenju jako kvalitetan album, a singl ‘Karma’ je samo uvod. Iako je prvi singl klasična hip hop tema, ostatak albuma je jako šaren. Ima dosta humora, društvenih tema pa čak i ljubavnih. Nas trojica smo jako bliski prijatelji i kroz višegodišnje suradnje smo stvorili određenu kemiju. Vjerujem da će to slušatelji osjetiti. Rad u savršenim uvjetima berlinskog Red Bull studija je bio kao mali san, i mogu reći da smo uživali. Ovo je prvi put da radimo zajednički album i prvi put da smo odlučili zaključati se u studio i sve snimiti za manje od deset dana. Mnoge teme i pjesme smo naravno započeli ranije, no cijeli album je snimljen, miksan i masteriran za tih par dana u Berlinu. I sami smo se iznenadili koliki smo profesionalci” – izjavili su kroz smijeh Frenkie, Kontra i njihov producent Indigo.

Kompletnu produkciju na albumu potpisuje Indigo dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Treba napomenuti da su za naslovnicu albuma zaduženi fotograf Mario Ilić i poznati grafički dizajner Adopekid. Kao što se s prvim informacijama može zaključiti, Frenkie, Kontra i Indigo su oko svog albuma okupili odličnu ekipu, a prvi singl ‘Karma’, kao i ‘Putanja Mix Tape – DJ Soul Mix’ potvrđuju da se radi o zanimljivom projektu.

VIDEO: BIO SAM TU (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno