21 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

SINGL TJEDNA: Magul – Fragrance (2018.)

Više od autora

- vl promo-


Šibenski Magul je bend kojega je okupio Ante Prgin (ne Surka) bivši gitarist i pjevač nekada odlične zagrebačke skupine Fali V. Nakon raspada predzadnjeg Prginova benda L’Koka, 2015. godine okuplja novu ekipu; Božu Bilušića na basu i Rinu Miorina na bubnju a od nedavno i Matiju Miličevića Gregova na klavijaturama, čime formiraju novo ime na hrvatskoj indie sceni – bend Magul.

Nakon zapaženih singlova ‘Get Away’ i ‘Trees Believe In Silence’, ove nam godine donose ‘Rain Under Rainbow’ te samo nekoliko dana staru, Fragrance.

Nova pjesma ‘Fragrance’ snimljena je  i producirana u studiju Božo, svojevrsnoj Magulovoj bazi, a prema riječima Ante Prgina, u novom se singlu može primijetiti drugačiji kreativni pristup.

‘Drugačija je produkcija, pa i aranžman. Možda su ‘Fragrance’ i ‘Rain Under Rainbow’ malo ‘lakše’, ali mi radimo kako nam dođe. Trenutno se osjećamo baš ovako kakve su naše nove pjesme, pratimo taj unutarnji put, ne bunimo se protiv njega. Situacija u grupi je ovih dana dosta kreativna – rekao je Prgin.

Magul možete uživo provjeriti 22. veljače, kada nastupaju u splitskom klubu Cirkus, prije novosadskih Atheist Rap.

Izdavač: Not On Label, 2018.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno