21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Gabula ima novi singl koji nosi naslov Ovisan o tebi

Više od autora

- vl promo-


Stigao je novi singl jedne od najstarijih ‘mladih’ zagrebačkih rock grupa! Nakon objave prvog albuma ‘Kao ti i ja’ i kratke diskografske pauze, zagrebačka rock grupa Gabula počinje s predstavljanjem novih pjesama koje će se naći na njihovom drugom albumu koji će objaviti Sipa Music i Dallas Records. Prvi singl za koji je snimljen i video spot naziva je ‘Ovisan o tebi’. Pjesma govori o ovisnosti muškarca o ljubavi žene, na klasičan rockerski način čime Gabula čvrsto ostaje u svom muzičkom izričaju.

Osim članova benda, u spotu se pojavljuju i mladi Josip Božiček, Ema Kašinec i Mladen Maligec u ulogama mladog zaljubljenog para koji se bori s problemom ovisnosti, ali one jedine ispravne, ovisnosti o ljubavi.

Tekst za pjesmu ‘Ovisan o tebi’ potpisuje Igor Božiček, dok mu se u pisanju glazbe pridružio producent pjesme Silvio Pasarić. Režiju spota potpisuje Zoran Happ, ujedno i bas gitarista grupe.

Gabulu čine Igor Božiček Bože, Denis Čihor Hunza, Željko Lončarić Žac, te već spomenuti Zoran Happ. Gabula je ljeto provela radno svirajući na rock festivalima poput ‘Rock am meer’, te rock feštama i moto susretima predstavljajući novi material.

OVISAN O TEBI [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno