33 C
Vinkovci
Petak, 1. srpnja 2022.

Galoop festival početkom lipnja u Đakovu!

Više od autora

- vl promo-


Dvodnevni Galoop festival u Đakovu će ugostiti neka od najaktualnijih imena naše scene 3. i 4. lipnja u Strossmayerovom parku. Ovaj događaj u samom srcu Slavonije već u svom prvom izdanju pozicionirao se kao jedan je od najjačih domaćih rock festivala ovog ljeta.

Galopiranje u ljetne dane počinje u petak 3. lipnja kada dolazi Darko Rundek, praćen s Ekipom sastavljenom od vrhunskih glazbenika podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama. Pridružuju im se kultni Pips,Chips&Videoclips koji će donijeti set najvećih hitova iz kompletne karijere i pokazati zašto su jedan od koncertno najtraženijih bendova. Prvog dana festivala nastupit će i riječki Jonathan, jedan od najboljih live bendova cijele regije, što je potvrđeno i nedavnom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača.

Drugi dan, u subotu 4. lipnja, na pozornicu se penje Hladno pivo. Jedan od naših najvećih rock bendova ove godine slavi 35 godina karijere uz 35 koncerata i jurnjavom kroz najveće hitove. Uz njih tu su Brkovi, punk-folk-wellness mašina, koji u sklopu Novo Nenormalno turneje podsjećaju na svoje hitove, a bit će to prilika čuti i novi singl “Tata ti je zao”. Pridružuje im se i sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T. o čijim se sirovim i iskrenim nastupima uživo priča.

Pojedinačna dnevna early bird cijena ulaznica je 50 kn, a vrijedi do 30. travnja. Dan nakon za dnevne ulaznice trebat će izdvojiti 60 kn, a na dan održavanja za svaki festivalski dan trebat će izdvojiti 80 kn na ulazu. Festivalske dvodnevne ulaznice u pretprodaji su 90 kn, a cijena će vrijediti do 30. travnja, dok će dan nakon cijena festivalskih ulaznica iznositi 100 kn.

Koncerti su sufinancirani iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno