Zagrebački eksplozivni rock trojac Gatuzo predstavlja singl “Pod kontrolom”, kojim najavljuje album suprotnog naziva – “Van kontrole”. Novi melankolični singl Gatuza predstavlja trojac u smirenijem tonu. Gatuzov peti studijski album “Van kontrole” je producirao proslavljeni dvojac Jura Ferina i Pavle Miholjević, sadrži deset novih pjesama, a najavljen je izvrsnim singlovima  “Ima nešto” i “Mogao bih”. Koncertna promocija albuma će se održati u četvrtak, 18. travnja u zagrebačkoj Tvornici Kuture. Ulaznice po cijeni od 40 kuna nabavite na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima do 17. travnja, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.

“Pod Kontrolom“ je zadnji singl prije izlaska albuma i jako se veselimo tome. Prošlu godinu bili smo zaokupljeni albumom i sretni smo jer uskoro dolazi sa štampanja. Do službene promocije 18.04. u Tvornici kulture bi trebao biti u našim i vašim rukama.” – kaže autor pjesme, Damir Trkulja Šiljo.

Da Gatuzo zaista “Ima nešto” potvrđuju njihovi brojni uspjesi – objavili su četiri studijska albuma (“Noge/ruke/glave” (2007.), “!” (2009.), “Gdje idemo” (2013.) i “Megalomania” (2014.)) te osvojili mnoge nagrade, među kojima se ističu Porin za najbolji alternativni rock album, nagrada Status za najbolji mladi rock sastav te pet nominacija za Porin u raznim kategorijama. Poznati su u cijeloj regiji po nevjerojatno energičnim nastupima, a surađivali su i s velikanima domaće glazbene scene Goranom Baretom i Sašom Antićem iz TBF-a. Svoj neuobičajeni glazbeni stil i način sviranja nazivaju eksplozivni rock koji krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.

Uz Gatuzo, Šiljo je svirao i u kultnom sastavu Majke (2009.-2012.) te snimio album “Teške boje” (2011.) koji je proglašen albumom godine, a isto tako je i autor pjesme “Teške boje”, koja je osvojila Porin (2012.) za hit godine i pjesmu godine.