Foto: Moonlee Records press
Mr. Moonlee sa ponosom predstavlja novog i najmlađeg člana svoje obitelji – nadobudne gitarističke vragolane Gazorpazorp iz Beograda. Videospotom za singl “El Matador” najavljuju izlazak novog albuma za slovenskog izdavača Moonlee Records za rujan 2020. godine.
Sinematski video u režiji Ilije Nikitovića, prikazuje vatreni boksački dvoboj, u  sjećanje donosi slike ringova, krošea i krvavih lica iz kultnih boksačkih klasika, kao što su “Raging Bull”, “Rocky” i “Million Dollar Baby”. Udarno, nemilosrdno i neukroćeno te puno preokreta  – slično kao sama glazba Gazorpazorp!
Ko su ustvari Gazorpazorp? Predstavnici novog vala nabrijanih srpskih bendova, koji polako preuzimaju štafetu iz ruka starije generacije gitarističkih bendova iz regije. U travnju 2018. izdali su debitantski EP jednostavnog naziva “EP #1” sa hiperenergičnim pjesmama, prepunim distorzije i hrapavih vokala. Mladi kvartet u svom neuhvatljivom glazbenom izričaju spajaju udarnu snagu noise rocka, zaigranost post-punka i eksperimentalnost psihedeličkog rocka, kombinirajući anglo-američku i regionalnu glazbenu tradiciju. Sa svojom suvremenom rock estetikom, Gazorpazorp se postavljaju rame uz rame sa aktualnim bendovima poput Squid, Black Midi, Oh Sees, Show Me The Body i Tropical Fuck Storm.