2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Gloria – pjesma koja puca od energije, iskrenosti, snage, emocija i čudnovatosti

Više od autora

- vl promo-Nikola Marjanović (Glorija, singl) [St]

Nikola Marjanović, najbolje čuvana tajna domaće glazbene scene, predstavlja novu pjesmu ‘Gloria’ koja ima sve predispozicije da postane jedan od hitova godine!

‘Konačno opet imam pjesmu u koju svi vjeruju i koja puca od energije, iskrenosti, snage, emocija i čudnovatosti.  Pjesma ima onu ‘dubinsku’ kvalitetu koja zahtijeva višestruko slušanje, no jednom kad vas zarazi zaljubite se u nju i svakim sljedećim slušanjem volite je sve više. Ovdje nema ničeg instantnog niti jeftinog, nema lakih ni brzih rješenja, a na takvim se pjesmama gradi dugotrajna i vjerna publika. Jako sam sretan!’, rekao je Nikola.

Autorstvo glazbe i teksta za ‘Gloriju’ potpisuje Dino Osmanagić, dok je originalan spot koji vas odvodi u svijet mašte djelo Denisa Mujadžića Denykena, poznatog glazbenog producenta zaduženog i za aranžman te glazbenu produkciju ove pjesme.

Od onog prvog trenutka kada mi je Dino odsvirao ‘Gloriju’ na akustičnoj gitari imao sam osjećaj da osim vrlo kvalitetne pjesme u svojim rukama imam i vrhunski scenarij za spot. Stoga sam želio imati kreativnu kontrolu nad zvukom i slikom – Denyken Sound & Vision, kako ja to već zovem. I evo me tu, godinu dana kasnije predajem svima plod svoje imaginacije, manifest ili pokušaj da svijet učinim boljim mjestom, a ako ništa barem malo zabavnijim, ispričao je autor spota Denis Mujadžić Denyken.

Da je ‘Gloria’ pjesma koja će promijeniti glazbenu pop scenu, vjeruje i glavni urednik portala Ravno do dna, Zoran Stajčić, koji je u svom osvrtu pjesmu opisao na ovaj način:

‘Svijet domaće pop glazbe morat će kleknuti i nakloniti se pjesmi ‘Gloria’. Ništa drugo mu ne preostaje, jer taj nivo nikad nije ni okusio.’

NIKOLA MARJANOVIĆ: GLORIJA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno