25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

Glumac Dane DeHaan se priključio Nolanovom “Oppenheimeru”

Više od autora

- vl promo-


Foto: Entertainment Weekly

Glumačka postava biografskog filma o Robertu Oppenheimeru u režiji Christophera Nolana, bogatija je za još jedno ime. Naime, Dane DeHaan je najnoviji dodatak trupi glumaca koje će Nolan odvesti u pustinju Novog Meksika, poprištu razvoja i detonacije prve atomske bombe.

Vijest donosi THR-a, koji su redovito izvještavali o filmu “Oppenheimer” još od otkrića da će ulogu naslovnog naučnika tumačiti Cillian Murphy.

Što se tiče DeHaana, njegove najprominentnije uloge u zadnjih nekoliko godina su bile naslovna u “Valerian i grad Tisuću planeta” iz 2017. godine te uloga u filmu “The Kid”, vesternu” kojega je režirao Vincent D’Onofrio, a posvećenom slavnom revolverašu, Williamu Billyju Bonneyju, alias Billy The Kidu. DeHaan je zadnjih par godina svoju karijeru premjestio na male ekrane, pa će uloga u “Oppenheimeru” biti njegov povratak na veliko platno.

U glumačkoj postavi DeHaan će imati izuzetno društvo. Pored Cilliana Murphyja koji tumači glavnu ulogu, u filmu će se pojaviti Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. i Rami Malek. Ovu ćemo zvjezdanu postavu u kino-dvoranama gledati u srpnju slijedeće godine.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno