Foto: Universal Music press
Gordana Marković svoj debitantski album “Obrisi” predstavlja 18. lipnja u Vintage Industrial Baru a uoči koncertne promocije albuma, kao novi radijski singl predstavljena je pjesma “Samo ja”, s pratećim Lyric Videom, koju autorski potpisuju Matej Milošev i Miroslav Gugić.
“Pjesmu “Samo ja” Matej mi je predstavio još prije nego što sam počela snimati album i moram reći da mi se svidjela na prvu. U startu nisam odbacila ideju da album ne mora biti potpuno autorski, jer smatram da je autorska raznolikost dobrodošla, pogotovo ako se stilski uklapa u moj rad. Zato sam vrlo rado prihvatila Matejevu pjesmu. To je ujedno i jedina pjesma na albumu za koju nisam napisala glazbu i drago mi je da sam ju “uzela”, jer se pokazala kao lijep odmak od mojih melodija i mislim da će biti sjajan ljetni singl!”, otkriva Gordana Marković priču o novom singlu “Samo ja”.
Prvi samostalni studijski album zagrebačke glazbenice Gordane Marković je krajem ožujka ove godine u digitalnom obliku ugledao svjetlo dana. S obzirom na sve dobro nam poznate okolnosti, objava fizičkog CD izdanja bila je odgođena, zajedno s koncertom promocijom albuma. Ovom prigodom konačno stiže vijest kako će CD izdanje albuma „Obrisi“ u prodaji biti dostupno 19. lipnja ove godine, a dan uoči – u četvrtak, 18. lipnja u Ljetnom vrtu zagrebačkog Vintage Industrial Bara održat će se i promocija novog izdanja!”.
“Prvi autorski album sa sobom zaista nosi puno lijepih trenutaka i drago mi je da ih je tako puno. Jedan u nizu bit će i ova promocija, napokon! Jako joj se veselim, jer će po prvi puta na jednom mjestu biti svi ljudi koji su svirali na albumu i doprinjeli njegovom zvuku. To će na lijepi način zaokružiti cijelu priču oko albuma, ipak je glazba pisana i snimana za to da se izvodi i sluša uživo! Bit će ovo prilika da se svi okupimo, podružimo i predstavimo ljudima na čemu smo to radili zadnjih godinu i pol dana!” najavljuje Gordana Marković.