12 C
Vinkovci
Subota, 30. rujna 2023.

Gorim u akustičnoj verziji novi je singl Vatre

Više od autora

- vl promo-

Vatra (Gorim Akustik, novi singl [St]

Tri mjeseca nakon izvrsnog prošlogodišnjeg akustičnog koncerta u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Vatra je objavila i prvi akustični singl, pjesmu ‘Gorim (Akustik)’ koja najavljuje izlazak live akustičnog albuma u proljeće ove godine.

‘Gorim’ je pjesma s Vatrinog trećeg studijskog albuma ‘Prekid programa’ koji je objavljen 2004. godine. Trinaest godina kasnije, publika ju ima prilike čuti u novom aranžmanu, obogaćenu gudačima, brass sekcijom, perkusionistom i harmonikom. Raskošnu izvedbu su, uz bend, upotpunili Quartet Prelude, Greenhouse brass, Mladen Ilić na perkusijama, te skladatelj Frano Đurović na harmonici. Koncertna live izvedba pjesme savršeno je dokumentirana snimkom koju Vatra s ponosom predstavlja svojoj publici.

Prvi akustični koncert bio je novi profesionalni izazov koji je bend prihvatio, kao i prostor dvorane Lisinski koji su prvi puta pohodili, a da je kombinacija bila pun pogodak, dokazala je rasprodana dvorana te oduševljena publika, kao i pohvala kritike koja je zazvala više sličnih programa aktualnih izvođača kojima Lisinski nije uobičajeno mjesto djelovanja.

Singl će popratiti i prigodni video spot, kao i cjelovečernji koncert koji će biti prikazan na nacionalnoj televiziji.

VATRA: GORIM (AKUSTIK) [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno