15 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Gotham ima Batmana, Metropolis Supermana a svijet sada ima Wonder Woman

Više od autora

- vl promo-Moć, otmjenost i mudrost: nadahnjujuće kvalitete koje se neizostavno poistovjećuju s najvećom superjunakinjom svih vremena, poznatom u cijelom svijetu kao Wonder Woman. Štovani i dugogodišnji arhetip DC-ja i globalni simbol snage i jednakosti više od 75 godina – kako i kada se pojavila te zašto joj je dobrobit čovječanstva toliko važna?

Gal Gadot preuzela je glavnu ulogu u Wonder Woman, epskoj akcijskoj pustolovini redateljice Patty Jenkins (Monster, AMC’s The Killing) i prvi samostalni film DC-jeve superjunakinje. Prije nego što je postala Wonder Woman, ona je bila Diana, princeza Amazonki, odgojena u skrivenom otočnom raju, trenirana da postane ratnica bez premca. Ali kad se avion američkog pilota sruši u more kraj otoka Amazonki i Diana sazna za razorni sukob koji hara vanjskim svijetom, odluči napustiti svoj dom, uvjerena da može zaustaviti prijetnju koja se navila nad cijeli svijet. Boreći se uz bok muškarcima u ratu koji će okončati sve ratove,  Diana će otkriti svu snagu svoje moći … i svoju istinsku sudbinu.

U glumačkoj postavi su, osim Gal Gadot, Chris Pine (Zvijezdane staze)), Robin Wright (Forrest Gump), Danny Huston (Wolverine), David Thewlis (Harry Potter), Connie Nielsen (Gladiator), Elena Anaya (The Skin I Live In), Ewen Bremner (T2 Trainspotting), Lucy Davis (Shaun Of The Dead), Lisa Loven Kongsli, Saïd Taghmaoui i Eugene Brave Rock.

Patty Jenkins režirala je film prema scenariju Allana Heinberga, priču su osmislili Zack Snyder, Allan Heinberg i Jason Fuchs prema DC-jevim likovima. Wonder Woman stvorio je William Moulton Marston. Film su producirali Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder i Richard Suckle, dok su Stephen Jones, Geoff Johns, Jon Berg, Wesley Coller i Rebecca Steel Roven izvršni producenti.

Wonder Woman, u distribuciji Blitza, pogledajte pretpremijerno 31. svibnja u CineStaru i to u najboljim formatima IMAX, 4DX i REALD 3D, a ulaznice možete kupiti na blagajni kina ili online na linku.

TRAILER: WONDER WOMAN [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno