19 C
Vinkovci
Subota, 2. srpnja 2022.

Grad Vinkovci: Poziv na radionice pripreme za apliciranje za dodjelu sredstava

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Grad Vinkovci poziva udruge te pravne i fizičke osobe s različitim programima iz područja kulture i tehničke kulture na informativnu radionicu koja će biti održana u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u utorak, 25. siječnja, u 18 sati.

Također, pozivaju i sve udruge, udruge proistekle iz Domovinskoga rata, ustanove, zaklade te druge pravne osobe čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti na informativnu radionicu koja će biti održana u Gradskom kazalištu “Joza Ivakić” u utorak, 25. siječnja, u 17 sati.

Radionice su organizirane sa svrhom pružanja potpore i savjeta za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga za dodjelu financijske potpore.

“Cilj je radionica pojasniti standardnu strukturu projektnog prijedloga koji se podnosi donatorima radi dodjeljivanja financijske potpore. Svaki projektni prijedlog prati i prijedlog proračuna odnosno troškovnik te ćemo zajedno to pokušati što realnije pokrijepiti sa stvarnim podacima”, ističu u Gradskoj upravi.

Detalji Javnog poziva za dodjelu financijskih potpora programima u području kulture i tehničke kulture grada Vinkovaca za 2022. godinu dostupni su na:

Detalji Javnog natječaja za dodjelu financijskih potpora programima i projektima u području socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udruga proisteklih iz Domovinskoga rata za 2022. godinu dostupni su na:

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno