Grad Vinkovci na službenim je mrežnim stranicama objavio Godišnji plan raspisivanja natječaja za financiranje programa i projekata koje provode udruge za 2020. godinu. Plan se odnosi na udruge u kulturi i tehničkoj kulturi te udruge iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udruge proistekle iz Domovinskog rata.
Tako će još tijekom ovoga mjeseca biti raspisan Javni natječaj Grada Vinkovaca za dodjelu financijskih potpora programima, projektima, aktivnostima i manifestacijama u području socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udrugama proisteklim iz Domovinskog rata za 2020. godinu. Natječaj raspisuje Upravni odjel društvenih djelatnosti. Ukupna vrijednost natječaja je 550 tisuća kuna, okvirni broj planiranih ugovora je 40, a predviđena visina financijske potpore je od tisuću do 100 tisuća kuna.
Za prosinac planirano je raspisivanje Javnog poziva za dodjelu financijskih potpora programima, projektima, aktivnostima i manifestacijama u području kulture i tehničke kulture Grada Vinkovaca za 2020. godinu. Natječaj raspisuje Upravni odjel za kulturu i turizam. Ukupna vrijednost naječaja je 900 tisuća kuna, okvirni broj planiranih ugovora je 65, a predviđena visina financijske potpore je od 2 tisuće do 100 tisuća kuna.