1 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Grad Vinkovci: Za siječanj najavljena objava dva natječaja za financijsku potporu udrugama u 2021. godini

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Grad Vinkovci na službenim je mrežnim stranicama objavio Godišnji plan raspisivanja natječaja za financiranje programa i projekata koje provode udruge za 2021. godinu. Plan se odnosi na udruge u kulturi i tehničkoj kulturi te udruge iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udruge proistekle iz Domovinskog rata, a oba natječaja bit će raspisana tijekom siječnja 2021. godine.
Javni poziv za dodjelu financijskih potpora programima, projektima, aktivnostima i manifestacijama u području kulture i tehničke kulture Grada Vinkovaca za 2021. godinu raspisat će Upravni odjel za kulturu i turizam. Ukupna vrijednost natječaja je 900 tisuća kuna, okvirni broj planiranih ugovora je 65, a predviđena visina financijske potpore je od 2 tisuće do 100 tisuća kuna.
Javni natječaj Grada Vinkovaca za dodjelu financijskih potpora programima, projektima, aktivnostima i manifestacijama u području socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udrugama proisteklim iz Domovinskog rata za 2021. godinu raspista će Upravni odjel društvenih djelatnosti. Ukupna vrijednost natječaja je 550 tisuća kuna, okvirni broj planiranih ugovora je 40, a predviđena visina financijske potpore je od tisuću do 100 tisuća kuna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno