Nepoznata muška osoba sinoć, oko 22,40 sati u Vinkovcima, na Trgu B. J. Šokčevića, istrgnula je torbicu s ramena 67-godišnjakinji iz Vinkovaca. U pomoć 67-godišnjakinji priskočili su građani koji su zadržali počinitelja do dolaska policije, izvješćuju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. 67-godišnjakinji je vraćena torbica, a trenutno je u tijeku kriminalističko istraživanje događaja.

Prema informacijama koje nam ovih dana pristižu od samih građana, ovi nije prvi ovakav pokušaj krađe torbice. U policiji su upoznati s ovim problemom, poduzeli su sve potrebno i trenutno rade na procesuiranju počinitelja. Više o svemu reći će tijekom dana, nakon obavljenog istraživanja.

Nadalje, u ranim jutarnjim satima u Mirkovcima kod kružnog toka osobni automobil marke Ford Fiesta vukovarskih registracijskih oznaka sletio je s kolnika. U vozilu su se nalazile tri osobe koje nisu ozlijeđene. U tijeku je očevid. Također, u tijeku je i kriminalističko istraživanje s obzirom da postoji sumnja kako je vozilo prethodno otuđeno na području Tovarnika. Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je i šest prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dvije u Županji, Vukovaru, Iloku, na cesti Vinkovci-Županja i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena u Vinkovcima.