13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Gramofon banda za prvi singl odabrali pjesmu Da nam bude ko u snu

Više od autora

- vl promo-m_gramofon-banda_da-nam-bude-ko-u-snu_singl_ST

Gramofon banda je skupina glazbenika koji su se još prije nekoliko godina okupili kroz potpuno ‘neglazbene’ aktivnosti, kao što su sport i druženje, te su kroz prijateljstvo i slične glazbene poglede odlučili razvijati i svoju glazbu u istom smjeru. Prijateljstvo, međusobno uvažavanje i ljubav prema akustičnoj glazbi se očitava u svim pjesmama ove male bande.

Kao rezultat opuštenog djelovanja, nastala je pjesma ‘Da nam bude ko u snu’, čiji tekst potpisuje pjevačica Marijeta Gregov, glazbu pjevač i gitarist Ante Grossi, a aranžman Domagoj Keča, gitarist i producent benda. Pjesme su obogaćene laganim ritmovima perkusivnih instrumenata na kojima svira Damir Dragičević.

Svoju inspiraciju su ‘pronašli’ i u senzibilitetu pjesama Arsena Dedića, pa uskoro objavljuju i pjesmu ‘Pamtim samo sretne dane’, suradnje autora Arsena Dedića i Kemala Montena, čiji aranžman potpisuje istoimeni trojac iz Gramofon bande.

Band koristi isključivo akustične instrumente kao sto su cajon, bongosi, šuškalice, akustične gitare i ukulele, a njihova glazba je nastupno vrlo privlačna, inspirativna i što je najvažnije – dobro ćete se provesti ako ih odlučite čuti i vidjeti.

VIDEO: DA NAM BUDE KO U SNU

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno