10 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Greaseballs se promocijom vinila zagrijavaju za koncertnu promociju

Više od autora

- vl promo-m_greaseballs_promocija-vinila_ST2

Grupa Greaseballs će se sutra, u četvrtak 3.11. s početkom u 18 sati, u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7) povodom izlaska hvaljenog, istoimenog albuma na vinilu družiti sa svojim fanovima. Bend će uz prigodnu zdravicu svojim fanovima potpisivati tek otisnut vinil koji će sutra biti pušten u prodaju. U čast izlaska i organiziranoj promociji, cijena vinil ‘Greaseballs’ za tu će priliku biti spuštena na promotivnu cifru.

Ujedno, promocija vinila u Dancing Bear shopu, bit će i svojevrsno zagrijavanje za koncertnu promociju koja nas očekuje 5. studenog u sklopu programa ‘Rockabilly Showdown’ u Vintage Industrial Baru. Osim gostiju, bend je najavio gomilu lijepih iznenađenja koja će nas podsjetiti na početke te kultne zagrebačke rockabilly grupe.

Na koncertnoj promociji u Vintage, snimat će se i video spot za pjesmu ‘Baj Baj Baj’ (ft. Tomfa iz Kawasaki 3pa) koja će sutra biti puštena na radio postaje kao aktualni singl!

Untitled-1Greaseballs – legendarna rock n roll četvorka koju su u drugoj polovici ’80-ih godina u Zagrebu osnovali tinejdžeri Davor Viduka (Kawasaki 3p, Kojoti, Majke, Pips Chips & Videoclips), Danilo Šerbedžija, Vjeran Plavčić i Arsen Novak na čijem mjestu danas sjedi Ivica Dajak su u subotu 24. rujna napokon dočekali objavu svog prvog, istoimenog albuma. Promocija albuma uz akustični koncert i druženje s fanovima i medijima održana je točno na dan objave albuma u Dancing Bear shopu u Zagrebu. Bend je bio jako dobro zagrijan, a krcati shop odisao je nekim boljim, glazbenim vremenima.

Popis pjesama: Stari vlak / Baj baj baj (ft. Tomislav Vukelić – Tomfa) / Ona je tako vruća / Novi kadilak / Marina / 16 tona (feat. Ivana Rushaidat) / KKK / Rockabilly rebel / Ljubi me nježno / Večeras / Party / ABS

Album je sniman tijekom svibnja i lipnja 2016. godine u Dancing Bear studiju. Producirao ga je Davor Viduka, a snimao Ante Prgin Surka.

Snimanju novog albuma pripomogli su prijatelji i fanovi Greaseballsa, Tomislav Vukelić Tomfa i Ivana Rushaidat na vokalima, Đorđe Stijepović na kontrabasu, Mario Bočić na saxu, Gojko Tomljanović na klavijaturama i Tomislav Oštrić.

Dan uoči izlaska albuma, Greaseballs su objavili video spot za prvi singl ‘Stari vlak’  kojeg je režirao Mario Borščak (Kawasaki 3p).

Koncertna promocija albuma, najavljena je za 5. studeni u sklopu programa Rockabilly Showdown u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar.

GREASEBALLS: STARI VLAK [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno