19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Greenwood Studio predstavlja bend Faul…

Više od autora

- vl promo-


… a Faul predstavlja svoj prvi diskografski singl, pjesmu ‘Kraj’. Faul je osnovao autor pjesama, gitarist i pjevač Bruno Marković 2010. godine a uskoro mu se kao stalni član na gitari pridužuje Ivan Šibenik (Replica, Jeremy’s Alive). Nakon nekoliko nastupa na demo natjecanjima i koncertima po zagrebačkim klubovima 2016. godine odlučuju se snimiti prvi EP koji uključuje trilogiju ‘Plava vila’ te još dvije pjesme iz starog opusa benda.

Najavni singl ‘Kraj’ kao i ostale pjesme na nadolazećem albumu producirao je Antonino Šimić u Greenwood Studiju.

Svoj doprinos na aranžmanima pjesama dali su i Mario Klarić (bubanj), Bruno Milanović (bass), Ivan Šibenik (gitara), Hana Blažević (prateći vokali), Antonino Šimić (sint, perkusije, elektronika).

Spot za pjesmu je sniman na Viru i u Osnovnoj školi Vugrovec-Kašina. Scenarij je napisao Bruno Marković, a redatelj spota je Dario Godič. U spotu su glumili Matea Paulus i Dino Šušnjić.

Iako je pjesma ‘Kraj’ treća u nizu trilogije ‘Plava vila’ odlučili smo je izdati sad jer i spot i tematika pjesme najviše odgovaraju za ljeto. Uzbuđen sam što nakon godinu dana rada na pjesmama i spotovima možemo pokazati publici naš rad. Ovim putem bih se zahvalio svima koji su sudjelovali i pomogli u realizaciji ovog singla, ali i ostatka materijala. Izjavio je Bruno Marković

Ostatak albuma očekuje se za kraj godine, a prethodit će mu još dva singla sa videospotovima.

FAUL: KRAJ [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno