9 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Gretta objavila posve novi singl kojim najavljuju svoj peti album

Više od autora

- vl promo-Zagrebački rock kvartet Gretta predstavlja “Vatromet za kraj” (Aquarius / Spona), singl s nadolazećeg, petog studijskog albuma! Riječ je o veseloj, melodičnoj i plesnoj pjesmi s intrigantnim tekstom, koji na neuobičajen način govori o prekidu ljubavne veze.

“Vatromet za kraj” je jedna od onih pjesama koja nam je odlično “sjela” u trenu dok smo je stvarali. Pomalo je šlagerskog karaktera i vesele atmosfere, ljubavne je tematike te govori o “happy end” – u na neki način.” – kaže Tomislav Čubek – Chubi, vokal i gitarist Grette te jedan od autora pjesme.

Autori glazbe i teksta su Hrvoje Medanić i Tomislav Čubek, aranžman je djelo cijelog benda Gretta, glazbenu produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a autor fotografije s naslovnice singla je Fulvio Vidić.

Gretta iza sebe ima četiri studijska albuma te brojne uspješne singlove i spotove. Osvojili su Porin, pobijedili na Karlovačko RockOff festivalu, dva puta nastupili u zagrebačkom Domu sportova i održali prvi regionalni silent koncert (umjesto razglasa, glazba se čula isključivo na bežičnim slušalicama).

Snimljene su dvije verzije videospota “Vatromet za kraj”, TV verzija i verzija 360 stupnjeva koju možete pogledati u nastavku.

VATROMET ZA KRAJ [360º]

VATROMET ZA KRAJ [TV]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno