4 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. ožujka 2023.

Grettin singl ‘Volim te od sutra’ dobio vrlo zanimljiv spot

Više od autora

- vl promo-

m_gretta_volim-te-od-sutra_spot_ST

Zagrebački rock kvartet GRETTA predstavlja videospot aktualnog singla ‘Volim te od sutra’. Neobično intrigantan i otkačen spot, koji su režirali Luka Hrgović i Dino Julius iz Skalpel kolektiva i Julius filma, prikazuje ‘veseli sprovod’ u kojem uz članove Grette sudjeluju svećenik, fotograf i ljubavnica pokojnika.

Singl ‘Volim te od sutra’ je snimljen u zagrebačkom NLO studiju, glazbenu produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a mastering je radio Stuart Martin.

Iza Grette je iznimno uspješna godina – pobijedili su na “Karlovačko RockOff festivalu”, s pjesmom ‘Malena’ osvojili diskografsku nagradu Porin te nastupili na brojnim koncertima diljem Hrvatske, od kojih se ističu nastupi u maloj i velikoj dvorani zagrebačkog Doma Sportova. Uz to, singlovi ‘Sreća’, ‘Sjaj’ i ‘Daleko je’ su ušli na HR TOP 40, službenu nacionalnu ljestvicu najemitiranijih domaćih singlova, a ‘Malena’ je na njoj provela maksimalnih godinu dana. Točka na ‘i’ odlične godine stigla je objavljivanjem albuma ‘Boje i mirisi’, koji je fenomenalno prihvaćen kod publike, kritike i radijskih urednika te njegovom iznimno originalnom promocijom na prvom regionalnom ‘Silent koncertu’ u zagrebačkoj galeriji Greta.

Poslušajte Grettu uživo:
06.05. Slavonski brod – Centar mladih
28.05. Pula – Zeppelin bar
03.06. Varaždin – Medina škrinja
04.06. Zagreb – Europski trg
21.06. Zagreb, INmusic festival
24.06. Poreč
25.06. Umag – American bar
15.07. Sisak – Alternative Nature festival
29.07. Čakovec – Podroom – Open Air
04.08. Zadar

VIDEO Volim te od sutra (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno