27 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Grupa Indigo je dance pop iznenađenje iz radionice Mire Buljana i Nenada Ninčevića

Više od autora

- vl promo-

Još jedno glazbeno iznenađenje stiže nam iz radionice jednih od najplodonosnijih domaćih autora, Mire Buljana i Nenada NinčevićaIndigo čine Katarina, Shaun i Luka, a publici se po prvi puta predstavljaju s pjesmom Utopija!

Trojac je surađivao na nekoliko različitih glazbenih projekata iz čega je proizašla ideja o osnivanju benda. Spletom okolnosti, upoznaju poznatog hrvatskog autora Nenu Ninčevića koji je, nakon što mu je predstavljena vizija benda, vidio njihov potencijal, volju i strast za glazbom te pristao na mentorstvo.

INDIGO, 2018 / Photo: Tomislav Krištofić

Već na prvom sastanku s dva renomirana imena hrvatske glazbene scene, Buljanom i Ninčevićem, bilo je vidljivo u kojem smjeru će se razvijati daljnja suradnja te je projekt dobio ‘glavu i rep’. Zatvaraju se u studio i mjesecima pomno rade na materijalu i pjesmama što je rezultiralo slatkom brigom – koju pjesmu odabrati za singl prvijenac. Odluka je jednoglasno pala na ‘Utopiju’.

Spot za prvijenac ‘Utopija’ sniman je pod redateljskom palicom Darija Radusina čija se kreativnost savršeno uklopila u viziju benda. Samo snimanje trajalo je napornih 15 sati te se odvijalo na dvije lokacije u gradu Zagrebu. Svoj doprinos finalnom izgledu spota dali su i poznati hrvatski dizajner Anthony Avangard, stilisti Mate Rončević i Ivana Pavić, vizažistica Petra Sever i hair stylist Edin Zahirović.

Vesela i pjevna ‘Utopija’ već nakon prvog slušanja ulazi u uho, a simpatična ekipa iz benda pravo su  osvježenje za hrvatsku glazbenu scenu. Susret s publikom neizmjerno ih veseli i nestrpljivo iščekuju prve reakcije. Za sve one koji nakon prve pjesme požele još, bend poručuje da su nove pjesme već u pripremi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno