Popularni glazbeni trio koji čine sestre Danielle, Este i Alana Haim nakon odlično prihvaćenog sjetnog singla “Summer Girl” donose potpuno novu pjesmu “Now I’m In It”, kojom su ponovno potvrdile izniman talent za spajanje nostalgije, modernog popa i elemenata rock glazbe. Pjesma “Now I’m In It“ hrvatskoj je publici dostupna u radijskom eteru i digitalnim platformama.
“Now I’m In It” je priča o borbi. O borbi s depresijom. Borbi koju vodimo sa sobom kad ne možemo I ne želimo imati ikakav kontakt s vanjskim svijetom. Imale smo takve trenutke u našim životima, tada smo se osjećale kao da smo zaglavile u crnoj rupi. Ova pjesma predstavlja suočavanje s tim osjećajem.”, objavile su sestre Haim na njihovom Facebook profilu.
Za pjesmu “Now I’m In It” predstavljen je i videospot, koji je iz kreativne vizije u stvarnost uobličio  redatelj Paul Thomas Anderson (Fiona Apple, Radiohead).
Haim su do danas objavile dva studijska albuma. Njihovo posljednje izdanje naziva “Something To Tell You” svjetlo dana ugledalo je 2017. godine te je debitiralo na sedmom mjestu Billboard 200 ljestvice. Prvi studijski album “Days Are Gone” objavile su 2013. godine, a na njemu su se našli uspješni singlovi “Forever”, “If I Could Change Your Mind”, “The Wire”, “Falling” i “Don’t Save Me”.