-4 C
Vinkovci
Četvrtak, 9. veljače 2023.

Hardi-Dugandžić, Koščić, Filipović i Drobnjak na popisu najboljih liječnika i liječnica u Hrvatskoj

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Portal najdoktor.com devetu godinu zaredom objavio je popis najboljih liječnica i liječnika po izboru pacijenata u Hrvatskoj.

Ističu kako na temelju iskustava pacijenata stvaraju što je moguće realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima, ali i zahvaljuju svim pacijentima na trudu u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima.

“Portal najdoktor.com smatra svojom obvezom da što kvalitetnije sastavi popis onih koje smatrate najboljima. Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore jesu kako slijedi: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara”, navode s portala.


Napominju i kako se neargumentirani komentari nisu uzimali u obzir, kao ni komentari koji se odnose na vrijeme čekanje i osoblje jer u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Zbog lakše preglednosti portal najdoktor.com podijelio je liječnike u dvije kategorije – doktori medicine i doktori stomatologije.

A na popisu se našlo i nekoliko vinkovačkih liječnika. Vedrana Hardi-Dugandžić jedna je od najboljih ginekologa u Hrvatskoj, Ozren Koščić našao je svoje mjesto među najboljim liječnicima obiteljske medicine, Josip Filipović izglasan je kao jedan od naj oralnih kirurga, a Nikola Drobnjak među najboljim je psihijatrima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno