Foto: HDZ

Liste za predstojeće parlamentarne izbore Državnom izbornom povjerenstvu danas je predala Hrvatska demokratska zajednica za jedanaest izbornih jedinica.

“Liste su kvalitetna kombinacija najboljih ljudi, zastupljeni smo tako da ćemo se sa svim problemima moći boriti. U izbore idemo po pobjedu. Idemo biti bolji od drugih, naš najveći saveznik su građani. Idemo s programom “Sigurna Hrvatska” u pobjedu. Smatramo da smo ispunili brojna izborna obećanja, da smo se nosili s velikim brojem kriza, posebno kad je riječ o Covidu-19″, izjavio je za medije predsjednik HDZ-a Andrej Plenković nakon predaje lista istaknuvši kako očekuje pobjedu kao i 2016. godine.

HDZ na predstojeće izbore izlazi s programom “Sigurna Hrvatska” koji donosi pet tematskih cjelina kao prioritete za iduće četriri godine, a to su:  socijalna sigurnost, perspektivna budućnost, ekonomska suverenost, osnažena državnost i globalna prepoznatljivost. Poruka sigurne Hrvatske, ističu, poruka je sigurne budućnosti.

“Radujemo se izbornoj utakmici i vjerujemo da ćemo na temelju naših nedvojbenih postignuća, ali i jasne vizije budućnosti i izbornog programa, dobiti povjerenje sugrađana. ZA sigurna radna mjesta, ZA sigurne mirovine i plaće, ZA apsorpciju europskih sredstava! Mislim da smo se zaista pokazali u krizi s koronavirusom”, poručio je jučer Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a na kojoj su usvojene izborne liste.