12 C
Vinkovci
Subota, 30. rujna 2023.

Helen Mirren i Luke Evans glavni likovi novog filma Luca Bessona

Više od autora

- vl promo-

Prema pisanju portala Variety, kompanija Lionsgate i kompanija EuropaCorp u vlasništvu Luca Bessona nedavno su potpisale ugovor o koprodukciji novog akcijskog trilera ‘Anna’. Glumačku postavu za sada čine Helen Mirren (Red), Luke Evans (Wonder Woman), Cillian Murphy (Batman početak) i Sasha Luss u naslovnoj ulozi. Početak snimanja, čiji će redatelj i scenarist biti sam Luc Besson, zakazan je za studeni. Za sada nije poznata radnja filma.

Drago nam je što ćemo ponovo sarađivati sa Lucom i njegovim EuropaCorp timom na još jednom uzbudljivom akcionom filmu koji okuplja glumce sa holivudske A-liste. Luc je vizionarski redatelj i ponosni smo što možemo nastaviti našu dugogodišnju saradnju, izjavio je predsjednik Lionsgatea Patrick Wachsberger.

Francuska kompanija EuropaCorp u filmsku industriju se vratila prošlog ljeta sa akcijsko- pustolovnom fantazijom ‘Valerian i grad tisuću planeta’ u kojoj su se u glavnim ulogama pojavili Dane DeHaan, Cara Delevingne i Clive Owen. Ova se kompanija fokusira na akcijske trilere i SF filmove, a zaslužni su za brojna ostvarenja od kojih ćemo izdvojiti ’96 sati’, ‘Leon profesionalac’ i ‘Peti element’.

Luc Besson je višestruko nagrađivani scenarist, producent i redatelj koji je za dramu ‘Nil By Mouth’ nagrađen nagradom BAFTA. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno