Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Vukovar bit će domaćin zanimljivog interaktivnog seminara “Podrobno proučite društvene medije” u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda u Osijeku u sklopu programa PUMA (Program usavršavanja menadžera), u partnerstvu s Googleom i Algebrom.

Seminar će biti održan u petak, 22. studenoga, od 10 do 13 sati, u prostoru ŽK Vukovar, Zmajeva ulica 1, a svi zainteresirani sudjelovanje trebaju prijaviti putem online prijavnice do srijede, 20. studenoga. Sudjelovanje na seminaru je besplatno.

Riječi će biti o tome kako organizirani plan i strategija za društvene medije utječu na uštedu vremena i energije, koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak strategiji i kako mjeriti uspjeh da bi se moglo optimizirati budući društveni sadržaj.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a održat će ga Krešimir Koružnjak, istaknuti stručnjak za digitalni marketing. https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-vukovar/radionica-podrobno-proucite-drustvene-medije-najava