U petak 7. veljače započinje u Kulturnom centru Walkow (H.D. Genschera 23c, Vinkovci) započinje dvodnevna hip-hop fešta simbolično nazvana Hip-hop masnjak. Još je to jedan hvale vrijedan projekt iza kojeg stoje vrijedni vlasnici KC Walkow u suradnji s radijskom emisijom Naša stvar (četvrtak navečer na Radio Vinkovcima) a iza koje stoji Josip Džijan Siky… Cijena ulaza za oba dana je besplatna a u nastavku vam donosimo detalje happeninga …
Petak, 7. veljače 2020. godine
Siky Beats
Siky nas zagrijava u petak s najboljom play listom tvrdog hip-hopa te domaćeg i stranog trapa. Svi znamo kakva atmosfera bude na ovakvim partijima i zato požurite zauzeti mjesto i prije 21:00 sat! Ne propustite veliko otvorenje Hip-hop Masnjaka u Walkowu!

Subota 8. veljače 2020. godine
Pendrek
Pendrek je reper, voditelj, organizator i hip hop aktivist iz Zagreba. Član je zloglasnog hip-hop kolektiva “40industry” te suorganizator i host kultnih “Rap slušaonica” u zagrebačkom klubu Masters. Nakon toura “Pad sistema” diljem regije s legendarnim General Woom, dobiva ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Aquarius Records za svoj debi album “Hitovi i himne”. Nedugo nakon objave albuma, nastupao je kao predgrupa kultnom hip hop sastavu Tram 11 na koncertu u Domu sportova, najvećem koncertu u povijesti balkanskog hip-hopa.
Album “Hitovi i himne”, njegov debi album, naišao je na pozitivne reakcije publike a hit singlom “Cigare” potvrdio je kvalitetu.
Nakon mini turneje po hrvatskim gradovima, došao je i red na Vinkovce, gdje se vraća u Walkow nakon rasprodanog koncerta kojeg je imao sa svojim kolektivom “40industry”. Nakon nastupa, odlučio je počastiti sa Dj setom koji se sastoji od klasika balkanske hip-hop scene.


Direkt
Raper iz Zagreba. Iza sebe ima “Period uspona” ep, te mnoštvo singlova od kojih će se neki naći na novom albumu koji će se zvati “Direktiva”. Aktivno nastupa od 2015. godine, također ima i 5 spotova od kojih je najnoviji izašao nedavno pod imenom “El Direktore”. Direktne i britke rime su ono u čemu je prepoznatljiv, očekujte mnogo od ovog momka u budućnosti.


AnteBiotik
AnteBiotik, 12.Rock Marinfest 27.12.2019. | Foto: Nikolina Živković
Već svima poznati mladi vinkovački reper Ante Soldo, kojeg pamtimo po odličnom i nadahnutom nastupu na prošlogodišnjem Marin Festu. On je pokazao publici što misli o njoj a ona je uzvratila istom mjerom. Bio je to više nego sjajan uvod za Krešu Bengalku. Uskoro izlazi Antin novi album pa stoga dođite i podržite ga u što većem broju!