14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Hladno pivo će u sklopu Tuluma prebirati po mnogobrojnim hitovima

Više od autora

- vl promo-m_hladno-pivo_tulum_samo-hitovi_ST

Hladno pivo, bend koji je već desetljećima u vrhu regionalne rock scene, predvodi listu izvođača prvog Tuluma koji u subotu 15. listopada u zagrebački Dom sportova uz njih dovodi Brkove i Šank.

‘Najbolji tulum kojeg se ne sjećamo je bio s ekipom iz kvarta. A kada mi netko spomene Brkovi i Šank, prvo mi na pamet pada dobar tulum u backstageu! Preduvjet za dobru zabavu su mala očekivanja, dok dobar tulum uglavnom završava prerano. Ali ako želite našeg Zokija vidjeti golog u štiklama na konju dođite u Dom sportova!’ – poziva na najbolji tulum Mile Kekin iz Hladnog piva.

Nakon Zagreba turneja se nastavlja 25. i 26. studenog u Rijeci i Splitu. Riječka dvorana Mladosti uz Pivo će čuti Urbana i Četvorku te Jonathan. Splitska Spaladium Arena dan kasnije ugostit će HP, Urbana, M.O.R.T. i Kišu metaka.

Zahvaljujući aktualnom albumu ‘Dani zatvorenih vrata’, jednom od ponajboljih u karijeri, Hladno pivo je ponovo suvereno zasjelo na vrh regionalne rock scene. Čak sedam singlova skinuto je s tog izdanja, od nastupnog ‘Vjeruj u mene’ do ‘Dibidusa’ kojeg prati sjajan spot režisera Vojana Koceića. U pripremi je i novi singl ‘Dan oslobođenja’ koji bi uskoro trebao biti objavljen. Spot će se snimati u Irskoj, u Corku i Dublinu gdje Hladno pivo ima koncerte 11. i 12. listopada, netom prije Tuluma. Tema spota je jako aktualna, a to je publika u Irskoj, točnije naši iseljenici, kao i Dan oslobođenja koji obilježava dan domovine u kojoj više nikog nema.

Na Tulum osim novih pjesama Mile i dečki donose najbolje iz repertoara, u setu u kojem će se naći sve od ‘Bubašvaba’ naovamo. Bit će to sjajna prilika pjevati uglas neke od najvećih songova naših generacija, kao što su ‘Pjevajte nešto ljubavno’, ‘Ne volim te’, ‘Zimmer Frei’, ‘Teško je ful biti kul’ ili ‘Samo za taj osjećaj’.

Dom sportova 15. listopada ugostit će svezagrebački punk rock Tulum, dosad najžešće izdanje, u režiji Hladnog piva, Brkova i Šanka koji će u više od četiri sata glazbe osigurati najglasniji tulum uz najveće hitove.

Zagreb: Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn, dok će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kn.

Rijeka: Ulaznice u pretprodaji 60 kn do 16. listopada te 70 kn od 17. listopada do 24. studenog. Na dan koncerta, 25. studenog, za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn.

Split: Ulaznice u pretprodaji 60 kn do 16. listopada te 70 kn od 17. listopada do 25. studenog. Na dan koncerta, 26. studenog, za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn.

SPOT: HLADNO PIVO – MESSI [2014]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno