6 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

HNK Cibalia: Počela prodaja godišnjih ulaznica

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

I ove natjecateljske sezone Cibaliji  je potrebna zajednička suradnja igrača na terenu i publike na tribinama, a prodaja godišnjih ulaznica krenula je 23. rujna i traje do 10. listopada 2020. godine.

Kupnjom godišnje ulaznice osiguravate sebi mjesto za sve utakmice Druge HNL, te za utakmice Hrvatskog nogometnog kupa koje se u organizaciji HNK  Cibalije održavaju na Stadionu HNK Cibalia, u natjecateljskoj sezoni 2020/2021., poručuju iz kluba.

Cijena godišnje ulaznice za tribinu istok je 100 kn, dok je cijena za tribinu zapad 250 kuna. Članovi kluba ostvaruju popust od 20%. Godišnja ulaznica omogućuje pretplatniku pravo ulaska na sektor stadiona naznačen na ulaznici.

U slučaju ograničenog kapaciteta tj. dozvoljenog broja gledatelja na stadionu, zbog epidemioloških ili drugih razloga, pretplatnici imaju pravo prioriteta dolaska na stadion.

U slučaju zabrane prisustvovanja publike na domaćim utakmicama zbog epidemioloških odluka HZJZ, pretplatnicima će biti umanjena cijena godišnje ulaznice za sezonu 2021./2022., proporcionalno broju propuštenih utakmica.

Godišnje ulaznice (pretplate) se mogu kupiti na stadionu (svaki radni dan od 13 do 15 sati) ili se možete javiti mailom (cibalia@hnk-cibalia.hr). Danas je, pak, prigodna prodaja godišnjih ulaznica organizirana na štandu u gradskom parku.

Iz kluba poručuju da je podrška navijača velik doprinos igri i uspjehu, a Cibalia  će svim kupcima godišnjih ulaznica pokloniti i zastavicu za auto kao mali znak pažnje i zahvalnosti na vjernosti.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno