18 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Kako izgleda Hobbs u Furious 8? Izvjesno snimanje cijele nove trilogije!

Više od autora

- vl promo-f_fast-8_dwayne-johnson_prva-slika_izvjesna-trilogija_ST

Snimanje osmog dijela franšize Fast & Furious (Brzi i žestoki) je u toku, a prva fotografija na kojoj se može vidjeti Dwayne The Rock Johnson već je dostupna. Johnson stoji pored ograde namrgođen, spuštenih ruku uz tijelo i sa jarećom bradicom, spreman za akciju. A koliko će ga uistinu biti u osmom dijelu, ostaje da se vidi. Po onome što je zapisao uz fotografiju koju je objavio putem Instagrama, Johnson bi kao Luke Hobbs trebao da ima značajniju ulogu u ovom nastavku.

‘Ako sam se namjeravao vratiti u novom nastavku, onda sam htio da to bude bombastično, da se publika doslovno uznemiri zbog moje pojave i da im bude jasno da je Hobbs spreman za akciju’, napisao je The Rock.

Od ostatka glumačke ekipe ponovo ćemo gledati Vina Diesela, Michelle Rodriguez, Tyresea Gibsona, Ludacrisa, Nathalie Emmanuel, Jasona Stathamai Kurta Russella, dok su među novopridošlim snagama Scott Eastwood, sin velikog Clinta Eastwooda, kao i oskarovka Charlize Theron, koja će portretirati negativku Cipher.

Sedmi nastavak franšize, Furious 7, postao je jedan od filmova sa najvećom zaradom svih vremena. Prošle godine je u kinima zaradio 1 milijardu i 516 miliona dolara, te postao šesti najgledaniji film svih vremena.

Vin Diesel je na svom Facebook profilu istaknuo da se sprema nova trilogija te da je plan da se sa 10. dijelom zaokruži priča o ‘žestokoj ekipi’ i njihovoj ljubavi prema automobilima i brzini.

‘Studio Universal je bio tako dobar prema meni, sa povjerenjem vizije. Oni su mi kao porodica. Obećao sam im da ću učestvovati u posljednjoj trilogiji, kojom ćemo okončati sagu’, poručio je Diesel. [Filmofil.ba i Filmonizirani.net]

TRAILER: BRZI I ŽESTOKI 7

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno