23 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Hoćemo li uskoro gledati i novu adaptaciju Svemirskih vojnika!?

Više od autora

- vl promo-


c1.17feb.casper.acg

U pripremi je još jedan reboot filmskog klasika 90-ih, a ovoga puta je riječ o Verhoevenovom sci-fi ostvarenju Svemirski vojnici (Starship Troopers, 1997). Columbia Pictures je za scenariste već odabrala Marka Swifta i Damiana Shannona, dvojac koji je pisao scenarij za predstojeći ‘Baywatch’, kao i za remake filma ‘Petak 13.’. Za produkciju su zaduženi Neal H. Moritz (Brzi i žestoki franšiza) i Toby Jaffe (remake Potpuni opoziv).

Kreatori filma ne namjeravaju snimiti još jedan remake, a umjesto toga, vratit će se na originalnu tematiku iz istoimene novele Roberta A. Heinleina koja je pratila život mladog vojnika po imenu Johnny Rico u futurističkoj vojnoj jedinici. Ricova vojna karijera napreduje od regruta do oficira u međuzvjezdanom ratu između čovječanstva i vanzemaljske vrste poznate kao Bube.

Tvorci filma obećavaju da osnovne karakteristike originala iz 1997. neće biti korištene u njegovoj reboot verziji. Glumačku postavu originala činili su Casper Van Dien kao Johnny Rico, te Denise Richards, Dina Meyer i Neil Patrick Harris. Poprilično se razlikovao od romana koji je na satirički način govorio o fašizmu, militarizmu, vojnoj vladavini i američkom poimanju demokracije. Tijekom 1998. bio je nominiran za Oscara u kategoriji za najbolje vizualne efekte. [Filmofil.ba]

KINO NAJAVA: SVEMIRSKI VOJNICI [1997]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno