19 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

HOK: Sufinanciranje nastupa u Gračanici na GRAPOS EXPO 2019.

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 10. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2019., koji će se biti održan od 16. do 19. travnja 2019. godine. Međunarodni sajam u Gračanici jedna je od najvažnijih sajamskih izložbi u BiH s preko 380 izlagača iz 9 država i posjetom oko 30.000 posjetitelja, od čega oko 80% specijaliziranih posjetitelja- tvrtki i obrta.

Profil sajma Graposexpo 2019. obuhvatit će sljedeće djelatnosti : obradu metala i proizvodnju proizvoda od metala, preradu drva, proizvodnju ambalaže od drva i plastike, preradu plastičnih masa, preradu gume, sektor građevinarstva, proizvodnju opreme za poljoprivredu, šumarstvo, hidrauliku i pneumatiku, izložbu starih i umjetničkih zanata, IT sektor, međunarodne izložbe u organizaciji obrtničkih i gospodarskih komora sa prezentacijom svojih programskih aktivnosti i članova, uz održavanje velikog broja okruglih stolova, prezentacija i poslovnih susreta na samome sajmu.

https://www.hok.hr/press/novosti/prijavite_se_na_10_medunarodni_sajam_poduzetnistva_i_obrta_grapos_expo_u_gracanici_2019

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno