30 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Holydate je hrvatska aplikacija za upoznavanje katolika samaca

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Vjernica Ivana Matković u molitvi je doživjela Božji poziv da pokrene mobilnu dating-aplikaciju za katolike te druženja uživo, danas poznatu pod nazivom Holydate, prenosi Dnevnik.hr

Holydate je aplikacija namijenjena svima koji žive katoličku vjeru, nemaju sakrament ženidbe te traže svrhovito hodanje kojemu je cilj sklapanje braka. Aplikacijom se želi olakšati upoznavanje i prvi kontakt s osobama koje žele zasnovati obitelj te je ujedno prva hrvatska aplikacija za upoznavanje slobodnih katolika.

Prije tri godine na Facebooku je osnovana grupa Holydate, koja sada ima više od 4400 članova, a dosad je održano više od 80 susreta uživo, od hodočašća, ljetovanja, partyja, izleta, speed dateova i ostalih događanja. Plod tih druženja je devet brakova, dvije bebe i mnogo veza koje danas idu prema braku.

“Iznimno nas veseli što je ideja o mobilnoj aplikaciji konačno postala finalni proizvod i da nakon više od tri godine planiranja, dizajniranja, programiranja, izrade i testiranja, aplikaciju možemo plasirati u javnost”, istaknula je Ivana Matković za Hrvatsku katoličku mrežu.

Matković ima razloga biti ponosna s obzirom na to da je aplikaciju nakon samo 24 sata preuzelo više od 600 korisnika.


Korisnici imaju mogućnost jednostavno i brzo odabrati osobe prema svojim preferencijama, a prostora za lažne profile na toj aplikaciji nema. Besplatno se mogu pregledati profili, lajkati i dopisivati se ako dođe do podudarnosti. Također, uz pretplatu su dostupne još neke dodatne pogodnosti kao što su Superlajk, “Vidi kome se sviđaš” te odgovori na 30 pitanja “Bolje me upoznaj”, koja je jedna od glavnih posebnosti aplikacije.

Pitanja traže odgovore koji daju bolji uvid u profil osobe, njezine svjetonazore i stil života. Pomno su osmišljena te obuhvaćaju duhovni aspekt života sa svime što bi korisnici željeli znati prije prve kave. Samo neka od pitanja su koliko često netko moli, ide na svetu misu, ima li kućnog ljubimca i živi li s roditeljima ili sam.

Kako ne bi zaboravili na molitvu tijekom traganja za ljubavi, tri puta dnevno korisnicima će se na ekranu pojaviti “Pozdrav Gospi: molitva Anđeo Gospodnji” kao vjera da će im Gospa pomoći u pronalasku prave osobe.

Kreatorica ističe kako su ipak najbolja prednost Holydatea susreti uživo, a i ona je svoga supruga upoznala na jednom od susreta. Otvorene su i prijave za ljetovanje koje će se održati u tri termina u Splitu, na kojima je moguće upoznavanje.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje za Android i Iphone uređaje na području Hrvatske te u svim zemljama u Europi i regiji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno