Foto: Blitz film press
Scenaristica i redateljica Lisa Joy predstavlja futuristički akcijski triler studija Warner Bros. Pictures  – Putovanje kroz sjećanja (Reminiscence), u kojem uloge tumače Hugh Jackman, njegova partnerica iz velikog glazbenog spektakla “Najveći showman” – Rebecca Ferguson i Thandiwe Newton.
Nick Bannister (Hugh Jackman), privatni istražitelj uma, kreće se primamljivim ali mračnim svijetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Živeći na rubu potonule obale Miamija, život mu se zauvijek mijenja kada preuzme novu klijenticu Mae (Rebecca Ferguson). Jednostavna potraga za izgubljenim tada postaje opasna opsesija. Dok se Bannister bori da pronađe istinu o Maeinom nestanku otkriva nevjerojatnu zavjeru i na kraju mora odgovoriti na pitanje: koliko daleko je spreman ići da zadrži one koje voli?
Redateljica filma, poznata po popularnoj seriji “Westworld”, je ovaj futuristički triler radila prema vlastitom scenariju. Serija se pokazala kao ambiciozna i vrlo maštovita, koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu. Stoga će fanove svakako oduševiti isti kreativni tim koji je sa Joy radio i na ovom projektu, uključujući direktora fotografije Paula Camerona, producenta Howarda Cummingsa, montažera Marka Yoshikawu i skladatelja Ramina Djawadija, zajedno s kostimografkinjom Jennifer Starzyk.
Film u domaća kina stiže 19. kolovoza u distribuciji Blitza.