7 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Humanitarna gesta članova Županijske teniske lige

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Još jedna lijepa priča dolazi nam iz Vinkovaca u ovo predblagdansko i blagdansko vrijeme, a autori lijepe geste i humanitarne akcije su članovi Županijske teniske lige koji su svojim dobrovoljnim prilogom prikupili određena sredstva i tako odlučili pomoći potrebitim obiteljima u Vinkovcima i okolici.

Sredstva su prikupljena za poklon pakete (kućne potrepštine) za nadolazeći blagdan Božića. Posjetili su i pomogli ukupno sedam obitelji, tri na području Vinkovaca, jednu obitelj u Nuštru, jednu obitelj u Privlaci, a ono što posebno treba naglasiti je da su posjetili udrugu Bubamara gdje su darovali poklon pakete za dvije obitelji.

Tim činom članovi županijske teniske lige htjeli su podijeliti radost Božića s članovima ove naše udruge koju čine ljudi ogromnog srca.

„Kao humano biće mogu reći kako je ovo kap vode u moru dobrote koja je potrebna našoj zajednici. Naša zajednica prolazi kroz ogromnu zdravstvenu, duhovnu i moralnu krizu te se previše prostora daje stvarima koje imaju negativne učinke na naše društvo u cjelini”, ističe Marinko Ljoljo, organizator Županijske teniske lige i navodi kako bi se svi trebali pokušati promijeniti i dati podršku svakom ovakvom pokušaju i organizaciji.

Članovi županijske teniske lige napravili su nešto vrijedno i značajno za našu zajednicu. U ovoj hvalevrijednoj akciji vrijednost novca je manje bitna i pada u drugi plan, iz svega ovoga treba izdvojiti ljudskost i moralna djela za dobrobit najpotrebitijih.

„Uz zahvalu svim sudionicima ove akcije, želim svim našim građanima čestitati Božić”, dodaje Ljoljo.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno